seminarie, incentive, vergaderen, ardennen

seminarie, incentive, vergaderen, ardennenEen ideale ligging

In het hartje van de Ardennen, tussen de valleien van de Ourthe, de Amblève en de Lienne, in een typisch dorpje, ligt "Aux fleurs des champs"...

Binnen het directe bereik van de grote centra van de Euregio en van de hoofdstad, op slechts 2,5 km van de autostrade E25, is deze oude boerderij in het midden van de natuur, het ideale vertrekpunt om de talrijke toeristische trekpleisters van de streek te ontdekken : Durbuy, Spa, Francorchamps, Remouchamps, Baraque Fraiture, La Roche...

De Omgeving verleid je

 

De tuinzijde van het huis heeft een uitzonderlijk mooi zicht op het bos. Om van dit uitzicht te kunnen genieten, hebben we een dubbel terras geïnstalleerd één op het gelijkvloers en het ander op de eerste verdieping die je toegang geven tot de 30000m2 grote tuin met zijn beekje.

De tuinmeubelen, de barbecue, kinderspeeltjes, een petanque terrein, een voetbalveld en onze ezeltjes maken uw verblijf een stuk aangenamer.

seminarie, incentive, vergaderen, ardennen

De authenticiteit van een vakantiehuis op het platteland

Deze luxueuze gîte die is ingericht rond het thema van de veldbloemen van bij ons, straalt een authentieke plattelandssfeer uit. U zal er zich snel thuisvoelen.

Over 3 niveaus zijn er 12 kamers met aparte badkamer (lavabo, douche, WC) die tot 32 personen kunnen logeren :

  • 5 kamers voor 2 personen met 1 tweepersoonsbed
  • 2 kamers voor 2 personen met 1 stapelbed
  • 2 kamers voor 3 personen met 1 éénpersoonsbed en 1 stapelbed
  • 2 kamers voor 4 personen met 1 tweepersoonsbed en 1 stapelbed
  • 1 kamer voor 3 personen met 1 tweepersoonsbed en 1 éénpersoonsbed

seminarie, incentive, vergaderen, ardennen

Een schuur met zichtbare dakstructuur werd omgebouwd tot een gezellige leefruimte met eetkamer, open haard, biljart, bar (met tapkraan), salon en tussenverdieping (TV,video, stereoketen, gezelschapsspelen, bibliotheek). Een mooie overwelfde kelder met enkele "grands crus" is gedurende de vergaderen toegankelijk voor de ondernemingen.

gite_afdc_004_KModern comfort

Niets werd aan het toeval overgelaten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken : een seminariezaal (10 tot 25 personen) met grote ramen die uitgeven op de tuin, werd uitgerust met het meest moderne materiaal : retro-projector, LCD-projector, fotokopieerapparaat, flip-over, fax, video, computer… Alle kamers zijn voorzien van een internetaansluiting.

U zal zich kunnen ontspannen in een daarvoor voorziene ruimte met sauna, bubbelbad en douches. Wie wenst te koken, kan terecht in de gezellige ingerichte keukenhoek met koelkast, vrieskast, 2 afwasmachines, oven, microgolfoven, gasfornuis, kleine huishoudtoestellen…

Om uw comfort compleet te maken hebben wij ook gedacht aan een vestiaire, een wasmachine en een droogkast.

 

seminarie, incentive, vergaderen, ardennen

"Aux fleurs des champs" kreeg trois épis (drie korenaren) van het Commissariat Général au Tourisme.