Wie seminarie zegt, zegt werk, maar ook ontspanning. Wij hebben voor u een aantal activiteiten uitgekozen die u vooral willen laten ontdekken :

Originele activiteiten

In functie van de objectieven van uw seminarie, in het geval van incentives bijvoorbeeld, bepalen wij samen met u een scenario dat geïnspireerd is op de geschiedenis van uw onderneming, van uw afdeling, en die de rode draad doorheen uw verblijf zal worden. Het kan verschillende activiteiten omvatten zoals degene hieronder en indoor sportactiviteiten.

seminarie, incentive, vergaderen, ardennen

  • Workshops voor self cooking : wij doen de boodschappen, wij bieden u originele recepten aan (van de streek, koken met bloemen of met aromatische kruiden) en wij zetten u aan het fornuis …
  • Bema Pardy : dit spel dat speciaal werd ontworpen om uw avonden op te vrolijken, maakt gebruik van de meest moderne multimediatechnieken. Bema Pardy is direct geïnspireerd op de welbekende televisiequiz en zorgt voor onvergetelijke uren ! De handen op de buzzer, de ogen strak op het scherm gericht, speelt u tegen uw vrienden of collega’s in een plezante sfeer … pret gegarandeerd !
  • Wijndegustatie : u maakt uw keuze aan wijnen in onze kelder en een wijnkenner zorgt voor uw degustatie.
  • "Moordavond" : beeldt u zich eens in in de rol van een excentrieke gravin of een steenrijke verzamelaar. U wordt uitgenodigd op het avondfeest van een oude graaf dat plaatsvindt in zijn verafgelegen buitenverblijf. Maar een beetje na uw aankomst wordt één van de genodigden vermoord ! Geen twijfel mogelijk, de moordenaar bevindt zich onder de genodigden en de nacht is nog lang …
  • Helikoptervlucht over de streek
  • En de traditionele KARAOKE.

Deze lijst is niet volledig. U kan ons uw wensen toevertrouwen en wij passen ons programma aan volgens uw mogelijkheden.

De toeristische trekpleisters van de streek

  • Industrieel toerisme : wij openen voor u de deuren van ondernemingen uit de sector van uw keuze, toegankelijk of niet voor het grote publiek.
  • De mooiste steden (Durbuy, Spa, Stavelot...) en toeristische attracties in de omgeving (grotten van Remouchamps en van Hotton, Coo...)

 

De rijkdommen van de omliggende natuur

   

seminarie, incentive, vergaderen, ardennen

  • Onze natuurgids zal u laten kennismaken met de fauna en flora van de vallei van de Amblève tijdens de vele mogelijke wandelingen.
  • Ontdekking van de bijenwereld : de eigenaar van de plaats is imker en laat u graag kennismaken met zijn passie !